Webdesign

Boekentop10.be

Op Boekentop10.be vind je de actuele boeken top 10 voor België.

>> www.boekentop10.be

Creatief-CV.nl

Voor Creatief-CV.nl, een website waar je CV-templates kunt kopen of een CV op maat kunt laten maken, maakte ik de website, webshop en ontwierp ik de huisstijl.

>> www.creatief-cv.nl

Bed and Breakfast ’t Flunderke

Voor Bed and Breakfast 't Flunderke in Didam maakte ik een website waar landelijkheid, gezelligheid en schoonheid centraal staan.

>> www.bedandbreakfastdidam.nl

Keuzemoment

Annelies is bezig met studiekeuze-advies, loopbaanbegeleiding en coaching. Haar bedrijf Keuzemoment wijst klanten de weg in het oerwoud aan keuzes. Met felle kleuren en strakke blokken is structuur gegeven aan de website.

>> www.keuzemoment.nl

Floor van Lissa

Voor Floor van Lissa maakte ik een website waar haar werk centraal staat; van scenario's tot toneelstukken en televisieseries.

>> www.floorvanlissa.nl

Camping Mas de Rey

Voor Camping Mas de Rey maakte ik een 4-talige website, waarbij de nadruk ligt op de natuurlijke en rustige omgeving. Ook ontwierp ik het logo.

>> www.campingmasderey.com

Blog van Energievergelijken.nl

Voor energievergelijker Energievergelijken.nl maakte ik het blog, waar wekelijks achtergrondartikelen over de energiemarkt verschijnen.

>> www.energievergelijken.nl/blog

Bouman – Opleidingen, Training & Advies

Toon Bouman organiseert cursussen en opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO. De website heeft een rustige, professionele uitstraling en bevat o.a. cursusinformatie en een interactieve lijst met cursusdata.

>> www.bhv-bouman.nl

Robbert van Uum

Voor muzikant Robbert van Uum heb ik op verzoek een website ontworpen met parallax-effecten. Op de website moest plaats zijn voor video's van zijn diverse bands. Daarnaast moest de website een stoere uitstraling hebben, wat resulteerde in een design met hoog contrast en grote zwart-wit-foto's.

>> www.robbertvanuum.nl

Slimme-meter.nl

Onder de werkzaamheden die ik uitvoer als Content Marketeer bij Energieleveranciers.nl, heb ik ook een nieuwe website ontworpen over slimme meters. Naast het design van de website was ik ook verantwoordelijk voor het ontwerp van het logo en de teksten op de website.

>> www.slimme-meter.nl

Blog van Energieleveranciers.nl

In mijn functie als Content Marketeer bij Energieleveranciers.nl was ik verantwoordelijk voor de vormgeving van het blog. Daarbij stond de al bestaande huisstijl van Energieleveranciers.nl, met de kenmerkende felblauwe, -gele en -groene accenten, centraal.

>> blog.energieleveranciers.nl

Nimwegenaren

Voor Nimwegenaren creëerde ik de website, huisstijl en visitekaartjes. Uitgangspunt waren herkenbare plekken in de stad Nijmegen, gecombineerd met een opvallende kleur. Het ontwerp van de website is -behalve de oranje header- bewust rustig gehouden, zodat alle aandacht naar de foto’s gaat.

>> www.nimwegenaren.nl

Kansen in Werk

Voor Kansen in Werk ontwikkelde ik de nieuwe website, waarbij de nadruk ligt op de vier ‘Kansendenkers’, die de motor achter het bedrijf vormen.

>> www.kanseninwerk.nl

Vergadercompany

Voor Vergadercompany ontwikkelde ik een nieuwe website, waarbij de nadruk ligt op de bijzondere vergaderlocaties die de klant te bieden heeft. De foto’s van deze locaties zijn leidend voor de website.

>> www.vergadercompany.nl

Madsen Consultancy

De website van Madsen Consultancy moest een betrouwbare, rustige indruk achterlaten omdat de klant veel werkt met managementteams van organisaties in de zorg. Het donkerblauw gaat bovendien mooi samen met de foto’s uit haar geboorteland Denemarken.

>> www.madsenconsultancy.nl

Haagen Uitvaartverzorging

De website van Haagen Uitvaartverzorging moest niet alleen een zakelijke, maar vooral een betrouwbare uitstraling hebben. Het aanbieden van informatie, stappenplannen en uitvaartideeën speelt daarom een belangrijke rol op de website.

>> www.haagenuitvaartverzorging.nl